ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

2PLUS2 TOURS

Το 2+2 Tours είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο που δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Η κύρια δραστηριότητά του είναι να διοργανώνει εκδρομές με swinger σε ασφαλή και εμπιστευτικά καταλύματα, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών πάρτι, κρουαζιέρων και εκδηλώσεων που διασκεδάζουν ζευγάρια που απολαμβάνουν τον swinging τρόπο ζωής.

Παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες, βασισμένες στη μακροχρόνια εμπειρία μας στο swinging. Η ασφάλεια και η εχεμύθεια των επισκεπτών μας, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για το γραφείο μας.

Η ομάδα μας αποτελείται από ταξιδιωτικούς συμβούλους που θα εξασφαλίσουν την άνεσή σας και θα βεβαιωθούν ότι θα έχετε μια άνετη ταξιδιωτική εμπειρία.

Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε στενά με ανθρώπους που αγαπούν τη διασκέδαση και απολαμβάνουν το καλύτερο της κάθε στιγμής. Προσπαθούμε πάντα να βρούμε τους καλύτερους τρόπους, να συμπεριλάβουμε τους επισκέπτες μας σε μια φιλική κοινότητα που ενθαρρύνει τη διασκέδαση, τη χαρά και την ευχαρίστηση.

Αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι η διαμονή σας στην Ελλάδα θα είναι μοναδική και αξέχαστη!

Η ομάδα μας

Ο Θέμης Κιτσόπουλος και ο Σωτήρης Κιτσόπουλος αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα ταξιδιωτικό γραφείο για swingers ως επέκταση του 2+2 CLUB στον Πειραιά που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τρόπο ζωής των swingers παγκοσμίως.

Το πρακτορείο ιδρύθηκε το 2022 από μια ομάδα 6 αφοσιωμένων ανθρώπων που θέλησαν να μοιραστούν τις εμπειρίες που δημιούργησαν που τους χάρισαν αμέτρητες αξέχαστες στιγμές.

2+2 GROUP

Το 2+2 Tours είναι μια επέκταση της εταιρείας 2+2 Swingers Club που εδρεύει στον Πειραιά αντιπροσωπεύοντας το lifestyle ως το καλύτερο κλαμπ swingers στην Ελλάδα από το 2013.

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!

Εμπιστευτείτε μας για να σας
μεταφέρουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι

Kάντε κράτηση σήμερα για να ανακαλύψετε νέους πολιτισμούς και εμπειρίες.